Palvelut

Parhaat teknologiaosaajat
yrityksesi tarpeisiin

IT-investointien kasvaessa maailmanlaajuisesti osaajien löytäminen on entistä vaikeampaa ja kalliimpaa. Osaajien hankkiminen Pohjoismaiden ulkopuolelta voi olla hankalaa kulttuurierojen ja paikallistuntemuksen puutteen johdosta. Epäonnistunut ulkoistus saattaa käydä kalliiksi.

East auttaa pohjoismaalaisia yrityksiä hankkimaan parasta IT-osaamista Balkanilta. Yli 15 vuoden kokemuksellamme tunnemme paikallisen toimintakulttuurin sekä edellytykset onnistuneelle ulkoistukselle – oli kyse pitkäkestoisista tuotekehityshankkeista tai yksittäisistä projekteista.

Löydämme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivat osaajat sekä teknisen osaamisen että kulttuurillisen sopivuuden puolesta. Kartoitamme potentiaaliset kumppanit ja haastattelemme osaajat yhteensopivuuden varmistamiseksi. Autamme myös sopimusneuvotteluissa ja yhteistyön käynnistämisessä – aina henkilökohtaisesti.

Timo on luova rakentaja, jolla on yli 25 vuoden kokemus IT-alalta. Timo ymmärtää asiakkaan todelliset tarpeet sekä toimintaympäristön ja etsii näihin teknisesti ja kulttuurillisesti sopivimmat osaajat.

Timo on vuosien varrella työskennellyt lukuisissa erilaisissa teknologiahankkeissa. Monipuolinen kokemus on opettanut häntä näkemään ison kuvan ja ymmärtämään, miten erilaiset ihmiset, osaamiset ja organisaatiot toimivat parhaiten yhdessä.

Timo Railo

Perustaja & CEO
Timo's signature

Marilla on yli 13 vuoden kokemus IT-alalta sekä asiakkaan että toimittajan puolelta. Hän on toiminut ostajana omassa yrityksessään, ison kansainvälisen teollisuusyrityksen palveluksessa sekä auttanut välittämään kehittäjiä ja tiimejä Bulgariasta Suomeen. Mari on myös toiminut vastuullisena projektinjohtajana sekä pienille että suurille IT-hankkeille.

Mari ymmärtää asiakkaiden liiketoimintahaasteet ja erilaiset organisaatiokulttuurit. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluu toimittajayritysten hankintasopimusten neuvottelu, toimittajayritysten valmentaminen sekä asiakkaiden ja toimittajien välisten odotusten hallinta.

Mari Railo

Partneri
Mari's signature

Palvelut

Kehitystiimit sekä yksittäiset IT-asiantuntijat

Lähtökohta sopivien IT-osaajien löytämiselle on asiakkaan tarpeiden perinpohjainen ymmärrys. On ymmärrettävä käytettävät teknologiat, vaadittava osaamistaso, toimintaympäristö sekä kommunikointitavat. Kaikkein kokenein kehittäjä ei välttämättä ole aina paras valinta.

Joskus valinnoissa painottuu enemmän toimittajaorganisaatio ja sen osaaminen, joskus taas tarvitaan tietyn kokemuksen omaavia yksittäisiä kehittäjiä. Osa henkilökohtaista palveluamme on due diligence, haastattelut sekä sopimusprosessin hoitaminen. Tähtäimessämme on aina asiakkaidemme sijoitusten paras mahdollinen onnistuminen sekä ajan säästäminen.

DevOps ja pilviarkkitehtuuripalvelut

Autamme määrittämään vaatimukset kumppanille, oli kyseessä siirtyminen pilveen, kokonaan uuden pilvi-infrastruktuurin luominen tai jatkuvat käyttöpalvelut.

Koska DevOps on IT-teknologioiden yksi nopeimmin muuttuvista alueista, seuraamme tarkasti osaajien ja kumppanien kehittymistä eri osa-alueilla. Näin varmistamme, että löydämme aina asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivan kumppanin.

Interim CTO

Tarjoamme teknistä neuvontaa ja varmistamme, että asiakkaidemme liiketoiminnan tavoitteet sekä tekniset vaatimukset ovat realistiset resursseihin nähden.

Autamme IT-tiimien onboarding-vaiheessa määrittämällä yhteiset käytännöt ja toimintatavat. Lisäksi huolehdimme teknisen toteutettavuuden, arkkitehtuuriratkaisujen sekä työmäärien arvioinneista. Tarvittaessa voimme myös hoitaa väliaikaisesti tuoteomistajan roolia.

Testaus- ja laadunvarmistuspalvelut (QA-palvelut)

Testauskäytännöt vaihtelevat organisaatioiden välillä suuresti, ja eri testausasiantuntijat ovat erikoistuneet hyvin erilaisten haasteiden ratkaisemiseen. Oli kyse testausautomaatiosuunnittelijoista tai vaikkapa mobiilisovelluksen manuaalisesta testauksesta, etsimme aina sopivimman ratkaisun ja osaajat.

Balkanilaisessa alan koulutuksessa testaajat opiskelevat yleensä myös ohjelmistokehitystä, minkä ansioista osaavia automaatiotestauksen asiantuntijoita löytyy paljon.

Kiinteiden projektien suunnittelu ja toteutus

Autamme digihankkeiden vaatimusmäärittelyjen, teknisten määrittelyjen, palvelusuunnittelun, analytiikan sekä fokusryhmätestauksen toimittajien valinnassa sekä laadun arvioimisessa.

Kun määrittelyt ovat valmiita, hoidamme kilpailutuksen, neuvottelut ja sopimukset potentiaalisten toimittajien kanssa. Nykyisessä markkinatilanteessa on tärkeää löytää toimittaja, joka tekee projekteja pelkän resurssivuokrauksen sijaan.

Nearshoring-koulutus

Koulutamme johtoa, osto-organisaatioita sekä teknisiä organisaatioita nearshoring-palveluiden ostamisessa ja johtamisessa. Osaamme lukea heikkojakin signaaleja tiimeissä ja osaajissa, ja tunnistamme mahdollisuuksien lisäksi myös riskit.

Koulutus sekä kommunikaatio- ja työprosessien auditointi ja kehittäminen ovat usein parhaita keinoja onnistumisen todennäköisyyden kasvattamiseen.

Datatiede (Data Science)

Balkanit tarjoavat erinomaisen perustan datatieteelle korkealaatuisen matemaattisen koulutuksen, paikallisten startupien sekä vahvan koneoppimisen ja syväoppimisen osaamisen ansiosta.

Meiltä löytyy sekä tohtoritason asiantuntemusta omaavia kumppaneita että kokonaisia tiimejä palvelemaan erilaisia tarpeita big datasta ja datatieteestä analytiikkaan.

Prosessimme

1

Tutustu Eastiin

Ensin tapaat meidät. Pääset kertomaan hankkeestasi, tavoitteistasi ja teknisestä kokoonpanostasi.

2

Vaatimusten määrittely

Määritämme kanssasi tarkat tekniset vaatimukset ja kriteerit, oli kyse osaajista, projektista, tiimeistä tai kumppaniyrityksistä.

3

Osaajien etsiminen

Määrittelyjen ja tarkkojen tarpeidesi pohjalta hyödynnämme laajaa ja luotettavaa kumppaniverkostoamme löytääksemme yrityksellesi ja projektillesi parhaiten sopivat osaajat.

4

Yhteys kumppaniyritykseen

Luomme yhteyden yrityksesi ja balkanilaisen kumppanin välille. Johdamme samalla jatkuvaa viestintää ja autamme yhteydenpidossa.

5

Projektin aloitus

Kun sopimus on tehty, voit aloittaa projektin toteutuksen suoraan kumppanin kanssa – tai ottaa meidät avuksi projektinhallintaan ja/tai tekniseen johtoon.

6

Yhteistyön seuranta ja kehitys

Seuraamme aktiivisesti sekä asiakkaamme että kehittäjien tyytyväisyyttä. Näin ehkäisemme ongelmien syntymistä. Tarvittaessa autamme luomalla prosesseja yhteistyön kehittämiseen.

Teknologiat

Monipuolisesta ja huolella valikoidusta kumppaniverkostostamme löytyy alansa parhaita analyytikkoja, kehittäjiä, ohjelmistosuunnittelijoita ja konsultteja, joilla on osaamista tavallisten teknologioiden lisäksi myös monista harvinaisemmista ohjelmointikielistä, alustoista ja ohjelmistoista.

Asiakkaamme kertovat

 • Richard Österlind

  "Meillä oli suuria haasteita löytää tiukat vaatimuksemme täyttäviä kehittäjiä. East ylitti odotuksemme ja löysi meille juuri sopivat osaajat. East auttoi molempia osapuolia odotusten hallinnassa sekä kehittäjän perehdytyksessä toimintatapoihimme. Aion työskennellä Eastin kanssa nearshoring-hankkeissa myös jatkossa."

  Richard Österlind
  Systems Architect, Add Health Media AB
 • Fred Becker

  "East auttoi Aire Labsia löytämään sopimusvaatimuksemme täyttävät osaajat nopeasti ja tehokkaasti. Arvostamme erityisesti Eastin valinta- ja arviointiprosessia sekä jatkuvaa tukea matkan varrella."

  Fred Becker
  COO, Aire Labs Ltd.
 • Tatiana

  "East auttoi startupimme markkinoille tulossa ja mobiilisovelluksen kehityksen koordinoinnissa. He varmistivat osaamisellaan, että projekti vastasi aikataulu- ja laatuvaatimuksiamme. Emme olisi saaneet toteutettua hanketta yhtä sujuvasti ilman Eastin apua."

  Tatiana
  CEO, Movgul LLC
 • Anna Eriksson

  "Yhteistyö Eastin kanssa sujui erinomaisesti. East tuki meitä koko hankkeen ajan ja he löysivät meille erittäin ammattitaitoisen kehittäjän, joka todella otti tuotteemme omakseen."

  Anna Eriksson
  Co-Founder & CEO, Spark Sustainability

East löytää parhaat IT-osaajat, jotka sopivat jokaiseen pohjoismaiseen yritykseen sekä teknisesti että kulttuurisesti.

Rekisteröidy täyskäyttöön
Rekisteröidy täyskäyttöön