Meistä

Balkanilaista teknologiaa
suomalaisittain

East aloitti toimintansa vuonna 2006 digitaalisen median yrityksenä Suomessa ja Bulgariassa. Vuosien varrella olemme toteuttaneet satoja projekteja ja auttaneet asiakkaitamme Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa sekä Yhdysvalloissa löytämään sekä yksittäisiä kehittäjiä että kokonaisia kehittäjätiimejä.

Yli 15 vuoden kokemuksemme Balkanilla toimimisesta on opettanut meille paikallisen toimintakulttuurin sekä parhaat edellytykset ulkoistuksen onnistumiselle niin pitkissä tuotekehityshankkeissa kuin yksittäisissä projekteissakin. Kokemuksemme pohjoismaisesta ja balkanilaisesta kulttuurista sekä tekninen osaaminen ja perehtyneisyys hajautettujen tiimien johtamiseen luo erinomaisen pohjan nearshoring-hankkeissa auttamiseen.

Henkilökohtainen lähestymistapamme ja laaja, luotettava kumppaniverkostomme auttavat löytämään parhaat osaajat sekä organisaatiokulttuurin että teknisen osaamisen näkökulmasta. Koska East ei työllistä kehittäjiä ja tiimejä suoraan, pystymme tekemään riippumatonta arviointia – sellaista, joka ei pohjaudu työllistävän yrityksen vaan asiakkaan tarkkoihin tarpeisiin.

East

Timo on luova rakentaja, jolla on yli 25 vuoden kokemus IT-alalta. Timo ymmärtää asiakkaan todelliset tarpeet sekä toimintaympäristön ja etsii näihin teknisesti ja kulttuurillisesti sopivimmat osaajat.

Timon intohimo koodausta kohtaan alkoi jo 9-vuotiaana, ja hän perusti ensimmäisen IT-yrityksensä 18-vuotiaana. Sittemmin Timo on perustanut ja myynyt viisi teknologiayritystä. Erilaisista teknologiahankkeista vuosien varrella hankittu monipuolinen kokemus on opettanut häntä näkemään ison kuvan ja ymmärtämään, miten erilaiset ihmiset, osaamiset ja organisaatiot toimivat parhaiten yhdessä.

Kuten Mari, myös Timo nauttii uusien asioiden opiskelusta ja ideoiden jakamisesta — seikkoja, joista hän pitää myös bulgarialaisten it-osaajien mentaliteetissa.

Lue lisää

Timo Railo

Perustaja & CEO
Timo's signature

Marilla on yli 13 vuoden kokemus IT-alalta sekä asiakkaan että toimittajan puolelta. Hän on toiminut ostajana omassa yrityksessään, ison kansainvälisen teollisuusyrityksen palveluksessa sekä auttanut välittämään kehittäjiä ja tiimejä Bulgariasta Suomeen. Mari on myös toiminut vastuullisena projektinjohtajana sekä pienille että suurille IT-hankkeille.

Mari on aina halunnut työskennellä merkityksellisten projektien parissa. Hän aloitti uransa globaalissa kestävyyteen ja kierrätykseen erikoistuneessa liiketoiminnassa. Pian hän alkoi johtaa yrityksen kansainvälisiä projekteja, joissa yrityksen liiketoiminnan prosesseja tehostettiin informaatiotekniikan keinoin.

Kokemuksellaan laajamittaisista IT-hankkeista hän auttaa yrityksiä hallitsemaan nearshoring-hankkeita ja tarjoaa paikallisille toimittajille yhteistyömahdollisuuksia pohjoismaisten asiakkaiden kanssa. Marin erikoisosaamiseen kuuluu toimittajayritysten hankintasopimusten neuvottelu, toimittajayritysten valmentaminen sekä asiakkaiden ja toimittajien välisten odotusten hallinta.

Kuten Timo, myös Mari lähtee innolla ja vahvasti sitoutuen mukaan uusiin projekteihin, joissa pääsee vaikuttamaan maailmanlaajuisesti.

Mari uskoo vahvasti bulgarialaiseen IT-osaamiseen, sillä se vastaa kulttuurillisesti ja teknisesti pohjoismaisten markkinoiden tarpeita ja odotuksia. Yhteistyö näiden kahden alueen välillä on palkitsevaa ja innostavaa.

Lue lisää

Mari Railo

Partneri
Mari's signature

Arvot

Etusijalla tehokkuus

Kunnioitamme asiakkaiden ja yhteistyökumppanien aikaa. Kiteytämme avainkohdat ja keskitymme olennaiseen kaikessa toiminnassamme ja viestinnässämme.

Aina toiminnan kautta

Teemme nopeita päätöksiä. Toimimme nopeasti ja tehokkaasti varmistaaksemme asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaniemme menestyksen. Uskallamme myös sanoa ei.

Suuntana lisäarvo

Etsimme jatkuvasti uusia toimintamalleja lisäarvon tuottamiseksi asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Taatusti henkilökohtainen

Palvelemme asiakkaitamme aina henkilökohtaisesti. Toimintaamme ohjaa kunnioitus kaikkia osapuolia kohtaan.

Löydä IT-osaajia

Meidän avullamme löydät IT-yritykset, teknologiatiimit ja IT-asiantuntijat, jotka sopivat yrityksesi tarpeisiin – sekä teknisen osaamisen että kulttuurin puolesta.

Palvelumme

Bulgaria

Matematiikkaan painottuva koulutusjärjestelmä, kulttuurilliset yhteneväisyydet Pohjoismaiden kanssa sekä pitkä ja vahva tietotekninen perinne nostavat Bulgarian IT-alan kärkeen.

Lue lisää

East löytää parhaat IT-osaajat, jotka sopivat jokaiseen pohjoismaiseen yritykseen sekä teknisesti että kulttuurisesti.

Rekisteröidy täyskäyttöön
Rekisteröidy täyskäyttöön