East Balkanilaista teknologiaa suomalaisittain Suomalais-bulgarialainen tiimi, joka auttaa pohjoismaisia yrityksiä löytämään parhaita IT-ammattilaisia Balkanilta. Ota yhteyttä

Miksi East

Outsourcing made easy

Tehokas palvelu

Vakiintuneet prosessit ja työkalut mahdollistavat nopeat vasteajat.

Talent for any business

Laadukas partneriverkosto

Laaja verkosto tarkoin valittuja partneriyrityksiä.

It is all personal

Henkilökohtainen palvelu ja avoimuus

Asiakkaiden, alihankkijoiden ja osaajien tarpeiden ymmärtäminen sekä läpinäkyvä hankintaketju.

Experience like no other

Turvallisuus ja vastuullisuus

Luottamuksellisuus, yritysten vastuullisuuden arviointi sekä määräysten ja eri maiden paikallisen lainsäädännön noudattaminen.

Meistä

Sovellamme Eastissä henkilökohtaista palvelumallia, jonka avulla löydämme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sekä teknisesti että kulttuurillisesti parhaat IT-osaajat. Asiakkaamme Pohjoismaista, Isosta-Britanniasta ja Yhdysvalloista luottavat osaamiseemme.

Timo Railo, Perustaja & CEO
Mari Railo, Partneri

Bulgaria

Matematiikkaan painottuva koulutusjärjestelmä, kulttuurilliset yhteneväisyydet Pohjoismaiden kanssa sekä vuosikymmenien perinteet tietotekniikassa nostavat Bulgarian IT-alan kärkeen. Suora ja läpinäkyvä viestintä, erinomainen työetiikka ja tavoitteellinen asenne sopivat hyvin yhteen pohjoismaisen työkulttuurin kanssa.

Teknologiat

Monipuolisesta ja huolella valikoidusta kumppaniverkostostamme löytyy alansa parhaita analyytikkoja, kehittäjiä, ohjelmistosuunnittelijoita ja konsultteja, joilla on osaamista tavallisten teknologioiden lisäksi myös monista harvinaisemmista ohjelmointikielistä, alustoista ja ohjelmistoista.

.NET Logo

.NET

AWS Logo

AWS

Android Logo

ANDROID

Angular Logo

ANGULAR

Ansible Logo

ANSIBLE

Azure Logo

AZURE

Bitcoin Logo

BLOCKCHAIN

Docker Logo

DOCKER

GO Logo

GOLANG

Google Cloud Logo

GOOGLE CLOUD

IOS Logo

IOS

Kubernetes Logo

KUBERNETES

Magento Logo

MAGENTO

Node.js Logo

NODE.JS

MariaDB Logo

MARIADB

PHP Logo

PHP

PostgreSQL Logo

POSTGRESQL

Phyton Logo

PYTHON

React Logo

REACT

SAP Logo

SAP

Appzio Logo

APPZIO

Flutter Logo

FLUTTER

Oracle Logo

ORACLE

Vue.js Logo

VUE.JS

Asiakkaamme kertovat

 • Meillä oli suuria haasteita löytää tiukat vaatimuksemme täyttäviä kehittäjiä. East ylitti odotuksemme ja löysi meille juuri sopivat osaajat. East auttoi molempia osapuolia odotusten hallinnassa sekä kehittäjän perehdytyksessä toimintatapoihimme. Aion työskennellä Eastin kanssa nearshoring-hankkeissa myös jatkossa.

  Richard Österlind
  Systems Architect, Add Health Media AB
 • East auttoi Aire Labsia löytämään sopimusvaatimuksemme täyttävät osaajat nopeasti ja tehokkaasti. Arvostamme erityisesti Eastin valinta- ja arviointiprosessia sekä jatkuvaa tukea matkan varrella.

  Fred Becker
  COO, Aire Labs Ltd.
 • East auttoi startupimme markkinoille tulossa ja mobiilisovelluksen kehityksen koordinoinnissa. He varmistivat osaamisellaan, että projekti vastasi aikataulu- ja laatuvaatimuksiamme. Emme olisi saaneet toteutettua hanketta yhtä sujuvasti ilman Eastin apua.

  Tatiana
  CEO, Movgul LLC
 • Yhteistyö Eastin kanssa sujui erinomaisesti. East tuki meitä koko hankkeen ajan ja he löysivät meille erittäin ammattitaitoisen kehittäjän, joka todella otti tuotteemme omakseen.

  Anna Eriksson
  Co-Founder & CEO, Spark Sustainability

Blogi

How to effectively sell Bulgarian software services on the Nordic market

In order to sell better IT and software services to Nordics, it helps to understand a few things about the Nordic culture and expectations. As a Finn who has been...
Timo Railo

Ota yhteyttä

Etsitkö osaajia tai kehittäjätiimejä pitkäaikaiseen hankkeeseen tai kiinteähintaiseen projektiin? Ota yhteyttä, niin löydämme sinulle sopivimman ratkaisun ja parhaat osaajat.