East Bulgarialaista teknologiaa suomalaisittain Ainoa suomalainen asiantuntijatiimi, joka auttaa pohjoismaisia yrityksiä löytämään parhaita IT-osaajia Bulgariasta. Ota yhteyttä

Miksi EAST

Outsourcing made easy

Helppoa ulkoistamista

Tunnemme Bulgarian IT-markkinat syvällisesti. Tarjoamme aina yksilöllistä palvelua tarpeidesi mukaan.

Talent for any business

Asiakasymmärrys

Tunnemme toimintaympäristöt ja tarpeet. Olemme auttaneet yrityksiä startupeista suuriin monikansallisiin toimijoihin.

It is all personal

Henkilökohtainen palvelu

Henkilökohtainen palvelu tuottaa parhaan lopputuloksen. Meillä keskustelet aina päätöksentekijän kanssa suoraan.

Experience like no other

Kokemus ratkaisee

Takanamme on yli 100 onnistunutta projektia ja satoja rekrytointeja yli 25 vuoden aikana. Tiedämme, miten homma toimii.

Meistä

Sovellamme Eastissä henkilökohtaista palvelumallia, jonka avulla löydämme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sekä teknisesti että kulttuurillisesti parhaat IT-osaajat. Asiakkaamme Pohjoismaista, Isosta Britanniasta ja Yhdysvalloista luottavat osaamiseemme.

Timo Railo, Perustaja & CEO
Mari Parviainen, Partneri

Miksi Bulgaria?

Matematiikkaan painottuva koulutusjärjestelmä, kulttuurilliset yhteneväisyydet Pohjoismaiden kanssa sekä vuosikymmenien perinteet tietotekniikassa nostavat Bulgarian IT-alan kärkeen. Suora ja läpinäkyvä viestintä, erinomainen työetiikka ja tavoitteellinen asenne sopivat hyvin yhteen pohjoismaisen työkulttuurin kanssa.

Teknologiat

Monipuolisesta ja huolella valikoidusta kumppaniverkostostamme löytyy alansa parhaita analyytikkoja, kehittäjiä, ohjelmistosuunnittelijoita ja konsultteja, joilla on osaamista tavallisten teknologioiden lisäksi myös monista harvinaisemmista ohjelmointikielistä, alustoista ja ohjelmistoista.

.NET Logo

.NET

AWS Logo

AWS

Android Logo

ANDROID

Angular Logo

ANGULAR

Ansible Logo

ANSIBLE

Azure Logo

AZURE

Bitcoin Logo

BLOCKCHAIN

Docker Logo

DOCKER

GO Logo

GOLANG

Google Cloud Logo

GOOGLE CLOUD

IOS Logo

IOS

Kubernetes Logo

KUBERNETES

Magento Logo

MAGENTO

Node.js Logo

NODE.JS

MariaDB Logo

MARIADB

PHP Logo

PHP

Asiakkaamme kertovat

 • Meillä oli suuria haasteita löytää tiukat vaatimuksemme täyttäviä kehittäjiä. East ylitti odotuksemme ja löysi meille juuri sopivat osaajat. East auttoi molempia osapuolia odotusten hallinnassa sekä kehittäjän perehdytyksessä toimintatapoihimme. Aion työskennellä Eastin kanssa nearshoring-hankkeissa myös jatkossa.

  Richard Österlind
  Systems Architect, Add Health Media AB
 • East auttoi Aire Labsia löytämään sopimusvaatimuksemme täyttävät osaajat nopeasti ja tehokkaasti. Arvostamme erityisesti Eastin valinta- ja arviointiprosessia sekä jatkuvaa tukea matkan varrella.

  Fred Becker
  COO, Aire Labs Ltd.
 • East auttoi startupimme markkinoille tulossa ja mobiilisovelluksen kehityksen koordinoinnissa. He varmistivat osaamisellaan, että projekti vastasi aikataulu- ja laatuvaatimuksiamme. Emme olisi saaneet toteutettua hanketta yhtä sujuvasti ilman Eastin apua.

  Tatiana
  CEO, Movgul LLC

Ota yhteyttä

Etsitkö osaajia tai kehittäjätiimejä pitkäaikaiseen hankkeeseen tai kiinteähintaiseen projektiin? Ota yhteyttä, niin löydämme sinulle sopivimman ratkaisun ja parhaat osaajat.